ARTI - Hand Made Paintings
English Deutsch Français Italiano Pусский Hrvtaski Pošaljite upit

Digitalni UV tisak

Pružamo usluge digitalnog UV tiska. Tisak se vrši na flatbed Yishan stroju sa visoko kvalitetnim Konica Minolta glavama za printanje. Stroj vrši print sa sedam različitih boja (CMYK plus White, Light Magenta, Light Cyan) na materijalima do 6cm debljine. Tisak je moguć na velikom broju materijala: papir, platno, drvo, keramika, MDF, tekstil, metal. Maksimalna rezolucija ispisa je 1440dpi. Kako je materijal statičan prilikom printanja, moguć je iznimno precizan ispis čak i na reljefnim podlogama. Maksimalna dimenzija ispisa je 120cmx240cm.

Digitalni tisak je idealan za manje i srednje naklade koje mogu biti neisplative prilikom offset tiska. Kako nema potrebe za dugotrajnom pripremom i izradom ploča za tisak, narudžbu je moguće završiti u kraćem roku bez značajnog gubitka kvalitete, a po puno povoljnijoj cijeni. Cijena tiska ovisi o materijalu i količini pripreme, a kreće se od 100kn/m2 pa na više.

Skeniranje

Uz širok asortiman umjetničkih slika i okvira, nudimo usluge skeniranja različitih medija velikog formata. Skeniranje u boji do formata A4 (29,7x21cm) se vrši na uređaju Canon 8800F, a veći formati (do 108cm širine) se skeniraju na vrhunskom Contex HD4230 scanneru. Visoka kvaliteta i rezolucija skeniranja je garancija da će vaše slike, fotografije i ostali podaci ostati savršeno očuvani za buduće generacije, te uvijek biti dostupne za pregled, obradu ili print. Također vam možemo ponudit crno-bijelo skeniranje, koje je izuzetno korisno za arhiviranje vaših crteža, nacrta ili topografskih karata, nakon čega su spremni za daljnju obradu ili vektorizaciju. Pohranu vaših podataka vršimo da DVD diskove ili vaš USB drive, u formatu koji izaberete (PDF, TIFF, JPG...). Cijena skeniranja se određuje prema kvadraturi skeniranih medija.

 

 

Cijena skeniranja: 1m2 = 60kn


Maksimalna širina medija: 108cm


Maksimalna debljina medija: 10mm


Maksimalna rezolucija: 600dpi